Welkom bij Stichting Bungkulung

Stichting Bungkulung zet zich in voor de zelfredzaamheid van mensen in Nepal, met name mensen uit kwetsbare groepen. De stichting doet dit door kleinschalige projecten en activiteiten van Nepalezen financieel te ondersteunen; op gebied van onderwijs, gezondheidszorg, ondernemerschap en duurzame ontwikkeling. De projecten hebben een grote kans van slagen door persoonlijk contact en worden mogelijk gemaakt door (aftrekbare) giften van donateurs.

Lees verder...

CAC Nepal

Actief in women-empowerment, HIV-AIDS en ondersteuning van kansarme kinderen in en rond Bhaktapur en Kathmandu. Ook achterhalen zij antwoorden op specifieke vragen over Nepal voor Stichting Bungkulung.

School Taplejung

Vanaf het schooljaar 2018 (start in april) ondersteunen wij de scholing en huisvesting van twaalf kinderen in wiens eigen woonplaats geen school is. In 2017 waren het tien kinderen en tot aan januari 2017 waren dat vijf kinderen. 

Pashmina sjaals

Sunny Pashmina is het bedrijf van Hissi Dongala. Zij produceert daar pasjmina sjaals, die wij verkopen. Met de verkoop financiert Hissi de scholing van haar jongste dochter Anjeela.