Welkom bij Stichting Bungkulung

Stichting Bungkulung zet zich in voor de zelfredzaamheid van mensen in Nepal, met name mensen uit kwetsbare groepen. De stichting doet dit door langdurige hulp te verlenen aan kleinschalige projecten en activiteiten van Nepalezen financieel te ondersteunen; op gebied van onderwijs, gezondheidszorg, ondernemerschap en duurzame ontwikkeling. De projecten hebben een grote kans van slagen door persoonlijk contact en worden mogelijk gemaakt door (aftrekbare) giften van donateurs.

Lees verder...

School Taplejung

Vanaf het schooljaar 2019 (start in april) ondersteunen wij de scholing en huisvesting van veertien kinderen in wiens eigen woonplaats geen school is. In 2018 waren het twaalf, in 2017 tien  en tot aan januari 2017 zorgden we voor vijf kinderen.

Pashmina sjaals

Sunny Pashmina is het bedrijf van Hissi Dongala. Zij produceert daar pasjmina sjaals, die wij verkopen. Met de verkoop financiert Hissi de scholing van haar jongste dochter Anjeela. 

CAC Nepal

Actief in women-empowerment, HIV-AIDS, genderidentiteit en ondersteuning van kansarme kinderen in en rond Bhaktapur en Kathmandu. Ook achterhalen zij antwoorden op specifieke vragen over Nepal voor Stichting Bungkulung.